Maud Schenk-Hermans

Oprichter & teamlid P!T
Maud is 44 jaar, getrouwd met Vincent, 5 (stief)kinderen, teamleider op het Graaf Huyn College, makelaar bij Sjiek Hoes Makelaardij, oprichter van P!T, oud-Statenlid provincie Limburg 2015-2019 . Tevens runt ze met Vincent een Bed and Breakfast in Oud-Geleen.  Maud denkt dat er nog veel meer is te halen uit onze gemeente. Ze gelooft in samenwerking, zeker ook buiten de partij en is van mening dat de oude bestuurscultuur niet meer van deze tijd is.  

Vincent Schenk

penningmeester P!T
Vincent is 44 jaar, getrouwd met Maud, vader van 5 (stief)kinderen, tandtechnicus bij TTL Schenk in Oud-Geleen en eigenaar van B&B "Laeve in de Brouwerie"

 

Laila Wakrim

teamlid P!T
Laila is 42 jaar  en al ruim 20 jaar werkzaam in het onderwijs, waarvan de laatste jaren als intern begeleider op Jenaplanschool in Sittard. Daarnaast is ze opleider in school waarbij ze mentoren en studenten van de Pabo begeleidt. In samenwerking (met Dieuwertje Mangeng) schreef ze het verwerkingsboekje: ‘Voor altijd in mijn hart,’ voor kinderen en voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze is begaan met deze doelgroepen die in de maatschappij niet altijd gehoord worden. 

Nick Belt

teamlid P!T
Nick is 20 jaar, zit in 6VWO van het Graaf Huyn College en is muzikaal, houdt van theater en is oprecht geïnteresseerd in de mens en de maatschappij.

Karin van de Ven

teamlid P!T

Karin woont in Geleen, is 49 jaar en heeft 2 kinderen. 
Karin werkt als vrijwilliger bij de Kredietbank Limburg en de Huurdersvereniging Geleen.  Ze staat in die rollen dichtbij anderen en voelt zich met name met mensen die het niet gemakkelijk hebben in het leven erg verbonden. Voor deze groep wil ze zich extra inspannen om hen zo meer een stem in de huidige politiek te kunnen geven. Volgens Karin wordt deze groep nu nog te vaak vergeten en wordt er te weinig naar hen geluisterd over wat er nu echt speelt en echt nodig is.

Robin Knollmuller

teamlid P!T

Robin woont in Sittard, is getrouwd en studeert binnenkort af als jurist. Daarnaast werkt hij als fotograaf.
Robin heeft altijd interesse gehad voor politiek, zowel landelijk als lokaal. Hij is van mening dat je alleen zaken kunt veranderen als je actief betrokken bent. Het nieuwe denken van PIT met name rondom de bestuurscultuur trok hem aan om lid te worden.